Angel logo Angel

Om oss

Vi är Zvezdan och Anneli Memedov och vi har förmånen att föda upp de underbart coola katterna av rasen ragdoll. Till vardags arbetar jag, Zvezdan, som universitetsadjunkt vid Göteborgs universitet. Sedan april 2013 är jag även Internationell kattdomare i FIFe för kategori 2 och sedan juni 2015 även kategori 1. Jag har haft förmånen att döma i länder som utöver Sverige, Norge, Danmark, Finland, Holland, Polen, Italien, Frankrike och Belgien

Min fru, Anneli, arbetar som försäljare på en mediaavdelning på Åhléns City i centrala Göteborg. Våra fyrbenta familjemedlemmar har också en "lillhusse" som heter David. Han föddes den 20 juli 2003. Hans två största intressen förutom katter är datorer och musik.

S*Eurovisions

Vårt stamnamn har vi valt med tanke på vårt stora intresse utav Melodifestivalen och särskilt då den internationella versionen, Eurovision Song Contest. Vårt intresse för tävlingen har medfört att vi har spelat in den internationella festivalen ända sedan 1983! Därtill har vi en relativt stor samling utav CD-skivor med låtar och artister från festivalen. Vi följer troget tävlingarna varje år, kanske blir det några nya tips på kattnamn. Givetvis var vi även i Globen Stockholm 2000+2016, i Telenor Arena i Oslo 2010, i Malmö Arena 2013 och B&W Hallerne i Köpenhamn 2014.

---

© S*Eurovisions
Zvezdan & Anneli Memedov