Angel logo Angel

Välkommen!

Vi är Zvezdan och Anneli Memedov och vi har en liten ragdolluppfödning i hemmiljö. Vi är bosatta i Göteborg, i stadsdelen Högsbo. Vår första ragdoll flyttade in hos oss år 2001 och vår första kull föddes 2003.

Våra nuvarande katter heter EC GIP Love Angel Eurovision delle Bambole, CH S*Eurovisions Diamond of Night, SC S*Eurovisions Invincible, S*Eurovisions Lasha Tumbai, IC S*Eurovisions September Golden Rose och S*Jörgårdens Jörgårdens MX Alfa Xbox samt S*Eurovisions One Day.

 

S*Eurovisions One Day, 10 veckor stannar i uppfödningen

S*Eurovisions Iki Dakika "Donatella" 10 veckor ska flytta till Debbie med familj när hon är leveransklar Där får hon sällskap av S*Eurovisions Keep the Faith.

Vår kattuppfödning!

Främst ser vi att våra kattungar kommer till goda och kattälskande hem. Vi strävar efter att föda upp ragdolls av god kvalité, dvs. såväl till utseendet som till temperamentet.

Våra kattungar är registrerade i Sverak (FIFe) och givetvis medföljer en stamtavla. Kattungarna levereras vid 12 veckors ålder och då inkluderas två vaccinationer, en hälsodeklaration samt avmaskning.

Vi är medlemmar i både Ragdollklubben och Scandinavian Ragdoll Club (SRC) samt i SVERAK kattklubben GRK. Vår uppfödning är sedan juli 2005 godkänd enligt 16§ djurskyddslagen.

SVERAKlog

Vi är sedan 23 januari 2009 diplomerade SVERAK uppfödare.


Vår banner

Vår banner - se [länkar]!

Nyheter

  • . Om du är intresserad av en kattunge för sällskap (ej avel) så är du välkommen att höra av dig via mejl då vi har en hona som väntar kattungar.
  • . Vi har kattungar men de är alla sålda. Här är bilder på dem: [Sifferkullen]!

S*Eurovisions Terminal 3 "John Snow" är 10 veckor på bilden och han är tingad. Han ska flytta till sin kompis S*Eurovisions Primadonna hemma hos Elena.

S*Eurovisions Primaballerina "Missy", stort tack för bilden Nicoline!

---

© S*Eurovisions
Zvezdan & Anneli Memedov Tel: 031-827768