Angel logo Angel

Välkommen!

Vi är Zvezdan och Anneli Memedov och vi har en liten ragdolluppfödning i hemmiljö. Vi är bosatta i Göteborg, i stadsdelen Högsbo. Vår första ragdoll flyttade in hos oss år 2001 och vår första kull föddes 2003.

Våra nuvarande katter heter EC GIP Love Angel Eurovision delle Bambole, CH S*Eurovisions Diamond of Night, SC S*Eurovisions Invincible, IC S*Eurovisions September Golden Rose,, S*Eurovisions One Day, S*Eurovisions Verona och PL*Raggato FIDELIS.

EC GIP Love Angel Eurovision delle Bambole ser till att barnbarnbarns barnbarnet IC S*Eurovisions September Golden Rose är fin.

PL*Raggato FIDELIS, vår nye kille

Vår kattuppfödning!

Främst ser vi att våra kattungar kommer till goda och kattälskande hem. Vi strävar efter att föda upp ragdolls av god kvalité, dvs. såväl till utseendet som till temperamentet.

Våra kattungar är registrerade i Sverak (FIFe) och givetvis medföljer en stamtavla. Kattungarna levereras tidigast vid 12 veckors ålder och då inkluderas givetvis två vaccinationer och hälsodeklaration.


Vi är medlemmar i både Ragdollklubben och Scandinavian Ragdoll Club (SRC) samt i SVERAK kattklubben Spinneriet. Vår uppfödning är sedan juli 2005 godkänd enligt 16§ djurskyddslagen.

SVERAKlog

Vi är sedan 23 januari 2009 diplomerade SVERAK uppfödare.


Vår banner

Vår banner - se [länkar]!

Nyheter

Iriz är bästa rag a 04 21 hona i SVERAK och dessutom är hon tredje bästa vuxna hona i kategori 1 SVERAK.

Grattis till Gunn Hansen och S*Eurovisions Toy som blev nominerad på show i Norge 19-02-10. Tack för att du ställer honom så fint Gunn!

---

© S*Eurovisions
Zvezdan & Anneli Memedov Tel: 031-827768