Angel logo Angel

Välkommen,

Vi är Zvezdan och Anneli Memedov och vi har en liten ragdolluppfödningi hemmiljö. Vi är bosatta i Göteborg, i stadsdelen Högsbo. Vår första ragdoll flyttade in hos oss år 2001 och vår första kull föddes 2003. Våra nuvarande katter heter IC S*Eurovisions September Golden Rose, S*Eurovisions Superstar, S*Eurovisions All of My Love, S*Eurovisions Superg!rl och PL*Raggato HELIOS.

S*Eurovisions Superstar har varit på show. Hon fick två CAP och därtill sitt 8:e och 9:e BIV.

S*Eurovisions Duett, stort tack för den fina bilden Tilde.

Vår kattuppfödning!

Främst ser vi att våra kattungar kommer till goda och kattälskandehem. Vi strävar efter att föda upp ragdolls av god kvalité,dvs. såväl till utseendet som till temperamentet.

Våra kattungar är registrerade i Sverak (FIFe) och givetvismedföljer en stamtavla. Kattungarna levereras tidigast vid 12 veckorsålder och då inkluderas givetvis två vaccinationer ochhälsodeklaration. Vi är medlemmar i både Ragdollklubben och Scandinavian RagdollClub (SRC) samt i SVERAK kattklubben Spinneriet. Vår uppfödningär sedan juli 2005 godkänd enligt 16§ djurskyddslagen

SVERAKdiploma

Vi är sedan 23 januari 2009 diplomerade SVERAK uppfödare.FIFe)!Var banner

Vår banner - se [Länkar]

Nyheter

  • . Inga kattungar till salu, bilder på vår senaste kull:[Jesckullen]
  • . Leia och Casey har fått sina egna gallerier, se:[Våra katter]

S*Eurovisons Dance You Off har också varit på show i Malmö. Där fick han ett ex.1 och även ett BIV. Tusen tack för bilden Dorthe och för att du ställer honom.

S*Eurovisions Toy har fått en ny titel, International Premier och dessutom Best in Show. Stort grattis Gunn och tack för bilden Marie!

---

© S*Eurovisions
Zvezdan & Anneli Memedov