Angel logo Angel

Välkommen!

Vi är Zvezdan och Anneli Memedov och vi har en liten ragdolluppfödningi hemmiljö. Vi är bosatta i Göteborg, i stadsdelen Högsbo. Vår första ragdoll flyttade in hos oss år 2001 och vår första kull föddes 2003.

Våra nuvarande katter heter IC S*Eurovisions September Golden Rose, S*Eurovisions Superstar, S*Eurovisions All of My Love, S*Eurovisions Superg!rl och PL*Raggato HELIOS.

S*Eurovisions Rock`n`Kid är tingad!

S*Eurovisions All of My Love (Mysan) har växt till sig.

Vår kattuppfödning!

Främst ser vi att våra kattungar kommer till goda och kattälskandehem. Vi strävar efter att föda upp ragdolls av god kvalité,dvs. såväl till utseendet som till temperamentet.

Våra kattungar är registrerade i Sverak (FIFe) och givetvismedföljer en stamtavla. Kattungarna levereras tidigast vid 12 veckorsålder och då inkluderas givetvis två vaccinationer ochhälsodeklaration. Vi är medlemmar i både Ragdollklubben och Scandinavian RagdollClub (SRC) samt i SVERAK kattklubben Spinneriet. Vår uppfödningär sedan juli 2005 godkänd enligt 16§ djurskyddslagen

SVERAKdiploma

Vi är sedan 23 januari 2009 diplomerade SVERAK uppfödare.FIFe)!Var banner

Vår banner - se [Länkar]

Nyheter

  • . PL* Raggato Helios , har fått en egen presentation [Helios]
  • . Vi har ragdollkattungar men de är alla tingade. Vi intresse för kattunge besök någon av de två svenska ragdollklubbarna!

PL*Raggato HELIOS välkomnas till vårt katteri. Han samägs med S*My Bonnie Ragdolls där han också bor. Stort tack till Wioletta!

SC S*Eurovisions Invicible (Iriz), 7 år. Tusen tack för bilden Carl och Pauline!

---

© S*Eurovisions
Zvezdan & Anneli Memedov